Rack.ro - VPS, hosting, domenii
wefdref Contul meu Download Contact
 
Servere Virtuale Private (VPS), pachete de gazduire, inregistrare domenii, software pentru administrarea serverelor
4PSA VoipNow
4PSA Server Controller
4PSA DNS Manager
Parallels Plesk Panel
Aplicatii pentru Plesk
Virtuozzo
SiteBuilder
SiteBuilder

Contacteaza-ne!

SiteBuilder pentru Linux & Windows

SiteBuilder este o aplicatie scalabila si usor de folosit, destinata crearii si administrarii site-urilor web. Aceasta aplicatie poate fi integrata în orice proces, începând de la gazduire web pâna la furnizarea de Internet, registrari si companii de telefonie. SiteBuilder este instrumentul ideal pentru transformarea vizitatorilor site-ului în clienti fideli.

 
Creeaza site-uri web direct din browser
 

SiteBuilder contine un instrument de dezvoltare asistata pas cu pas care poate fi folosit în dezvoltarea galeriilor foto, a magazinelor virtuale, a sistemelor PayPal, a blog-urilor, a chestionarelor, etc. În plus, acest instrument contine un editor WYSIWYG si o interfata grafica care permite utilizatorului sa vizualizeze rezultatul final pe masura ce acesta este creat. Un editor HTML WYSIWYG genereaza scriptul HTML, afisând documentul întocmai cum va fi vizualizat într-un browser web. De asemenea, este disponibil si un program de statistici avansate care poate genera pana la 20 de rapoarte diferite.

SiteBuilder permite administratorilor sa controleze template-urile, skin-urile, pachetele de localizare, modulele si setarile paginilor. Modul de control direct din interfata se bazeaza pe mecanisme avansate care permit administratorilor sa personalizeze parametrii si componentele disponibile utilizatorilor finali, în timp ce resellerii pot crea niveluri diferite de acces pentru utilizatori. Aceasta optiune poate fi personalizata pentru orice tip de afacere, sporindu-i flexibilitatea. Aplicatia este multi-platforma si multi-browser, elemenet ce îi confera mai multa flexibilitate si scalabilitate.

SiteBuilder este singurul instrument de creare de site-uri care poate fi complet integrat atât în sistemele Plesk, HSPcomplete si PEM, cât si în alte interfete de administrare.

Interfata web usor de folosit
Instrument de dezvoltare asistata în 5 pasi, care include sabloane de design si layout, structuri de pagina, modele de text si un editor WYSIWYG pentru utilizatorii non-tehnici.

Template de design si functionalitati avansate
SiteBuilder ofera sute de template-uri atragatoare (cu scheme de culori) si statistici avansate, albume foto si un editor WYSIWYG puternic.

Distinctie pentru utilizator
Furnizorii si clientii au la dispozitie un numar mare de skin-uri pentru integrarea cu interfetele lor de administrare si pentru personalizarea cu brandul propriu.

Arhitectura deschisa
SiteBuilder ofera posibilitatea de modificare a template-urilor implicite, de adaugare a altora noi si de creare a unor setari si module pentru utilizatorii avansati.

 


Pentru informatii legate de modalitatea de licentiere si preturi, va rugam sa ne contactati folosind urmatorul formular.

Formular de contact
Numele dumneavoastra:
Denumirea companiei:
Email:
Telefon:
Va rugam sa confirmati textul din imagine:
Mesaj:


Stiri recente
Foloseste codul de reducere RACK: 'maiputintva'
Venim in sprijinul tau si iti oferim un cod de ... (01-Jul-2010)


Mai multe stiri


Contact:
Telefon: (+40) 21 3130078
Email: info at rack.ro
Despre companie   |   FAQ   |   Presa   |   Termeni si conditii © 2005-2011 PC HARDWARE srl
Using VoipNow, the world leading cloud Unified Communications solution from 4PSA.